antivirus

امنیت شبکه و آنتی ویروس

۳ مطلب در تیر ۱۳۹۷ ثبت شده است

خرید آنتی ویروس اورجینال یا لایسنس رایگان ؟

آنتی ویروس اورجینال یا همان لایسنس اصلی، کدی است که توسط کمپانی تولید کننده نرم افزار برای استفاده قانونی از آن نرم افزار ضد ویروس به فروش می رسد. برخی کاربران کامپیوتر، تبلت و تلفن همراه هستند که خرید آنتی ویروس اورجینال را اسراف پول می دانند و تلاش می کنند تا لایسنس های تقلبی و کرک شده نرم افزار را پیدا کنند و از آنها استفاده کنند. دسته ای از کاربران نیز از آنتی ویروس های رایگان برای برقراری امنیت کامپیوتر خود استفاده می کنند.

به طور کلی لایسنس اورجینال ، لایسنس تقلبی و محصولات رایگان تمام بازار نرم افزار را به خود اختصاص داده اند. اما متاسفانه سهم لایسنس تقلبی در بازار ایران نسبت به دیگر رقبا بیشتر است که این امر به دلیل نا آگاهی کاربران از خطرهای این نوع محصولات می باشد. در ادامه به شما می گوییم که این خطرات چه پیامدهایی ممکن است داشته باشد.

 

خرید آنتی ویروس اورجینال

تمام کمپانی های تولید کننده محصولات امنیتی، لایسنس نرم افزارهای سطح بالا یا پریمیوم خود را به فروش می رسانند. این بدین معنی است که کاربر می تواند نرم افزار را به صورت رایگان از سایت تولید کننده دانلود کند و برای استفاده از قابلیت های آن می بایست لایسنس محصول مورد نظر را از سایت آن کمپانی یا نماینده های فروش آن خریداری نماید. از مطرح ترین آنتی ویروس هایی که لایسنس اورجینال آنها در ایران یافت می شود و دارای نمایندگی فروش هستند می توان به برندهای زیر اشاره کرد

 

خرید آنتی ویروس اورجینال Nod 32

یکی از محبوب ترین برندهای امنیتی در ایران و جهان آنتی ویروس نود ۳۲ است. این ضد ویروس محصول کشور اسلواکی است و از کامل ترین محصولات امنیتی در دنیا به حساب می آید. برای خرید آنتی ویروس اورجینال Nod می توانید از نمایندگی رسمی ESET در ایران لایسنس خود را تهیه نمایید.

 

ESET Nod32

خرید آنتی ویروس اورجینال Nod 32

خرید آنتی ویروس تحت شبکه نود ۳۲ ESET

دانلود نرم افزار آنتی ویروس Nod 32

سایت رسمی ESET 

 

خرید آنتی ویروس کسپرسکی Kaspersky

آنتی ویروس روسی کسپرسکی یکی از برندهای قدرتمند در دنیای امنیت است. لایسنس اورجینال این ضد ویروس قوی را نیز می توانید از فروشگاه های اینترنتی معتبر در ایران تهیه نمایید. این ضد بدافزار قابلیت های بسیار زیادی را در اختیار شما قرار می دهد.

Kaspersky

خرید آنتی ویروس کسپرسکی Kaspersky

خرید آنتی ویروس تحت شبکه کسپرسکی Kaspersky

دانلود نرم افزار آنتی ویروس Kaspersky

سایت رسمی Kaspersky

مرتبط : بهترین آنتی ویروس تحت شبکه  – بررسی سایسک

خرید لایسنس آنتی ویروس اف سکیور F-Secure

اف سکیور با استفاده از آخرین فن آوری های امنیتی یکی از پیشروترین شرکت های تولید کننده آنتی ویروس در دنیا می باشد. نماینده رسمی اف سکیور در یران شرکت سایسک می باشد و لایسنس های اورجینال آنتی ویروس خانگی و تحت شبکه F-Secure را از طریق همکاران و فروشگاه اینترنتی سایسک و دیگر فروشگاه ها به فروش می رساند.

F-Secure

خرید لایسنس آنتی ویروس F-Secure 

خرید آنتی ویروس سازمانی F-Secure

دانلود نرم افزار آنتی ویروس اف سکیور

سایت رسمی F-Secure

 

خرید لایسنس آنتی ویروس بیت دیفندر Bitdefender

بیت دیفندر شرکتی فعال در حوزه امنیت سایبری می باشد که دفتر مرکزی آن در کشور رومانی است. این شرکت آنتی ویروس ، اینترنتی سکیوریتی و محصولات مخصوص به سازمان ها را ارائه می دهد. شما می توانید لایسنس اورجینال این آنتی ویروس را در ایران خریداری نمایید.

خرید آنتی ویروس اورجینال

خرید آنتی ویروس بیت دیفندر Bitdefender

درباره Bitdefender

سایت رسمی Bitdefender

خرید آنتی ویروس اویرا Avira

آنتی ویروس اویرا از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات امنیتی در اروپا می باشد که اغلب کاربران آن را آنتی ویروس رایگان می شناسند. کاربران ایرانی می توانند لایسنس اورجینال آنتی ویروس Avira را از فروشگاه های اینترنتی معتبر در ایران تهیه کنند.

Avira

خرید آنتی ویروس اویرا Avira

دانلود نرم افزار آنتی ویروس اویرا Avira

درباره اویرا 

سایت رسمی Avira

مرتبط : انتخاب بهترین آنتی ویروس سال ۲۰۱۸ – مقایسه قیمت و قابلیت

آنتی ویروس رایگان اورجینال

اغلب کمپانی های تولید کننده محصولات امنیتی نرم افزارهای رایگانی برای استفاده کاربران خانگی ارائه می دهند. کاربران کامپیوترهای شخصی می توانند از آنتی ویروس رایگان و اورجینال این تولید کننده ها استفاده کنند. ما همیشه پیشنهاد می کنیم که اگه دوست ندارید برای خرید آنتی ویروس پولی خرج کنید ، حداقل از ضد ویروس های رایگان استفاده کنید که توسط خود کمپانی های تولید کننده ارائه می شود. این محصولات کاملا امن هستند و هیچ آسیبی به کامپیوتر و یا تلفن همراه شما وارد نمی کنند. آنتی ویروس های رایگان برندهای معتبر مانند AVG , Avira , Avast , Kaspersky  و Windows Defender می توانند امنیت شما را برقرار کنند اما تمام امکانات محصولات لایسنس دار را ندارند. ما در پستی به نام بهترین آنتی ویروس رایگان سال ۲۰۱۸ به معرفی این نوع محصولات پرداخته ایم و شما می توانید نرم افزارها را نیز در آنجا دانلود کنید و از آنها به صورت رایگان استفاده نمایید.

مرتبط : دانلود آنتی ویروس رایگان برای کامپیوتر – مقایسه سال ۲۰۱۸

 

آنتی ویروس تقلبی یا کرک شده

یکی از بزرگترین اشتباهات کاربران استفاده از آنتی ویروس های کرک شده یا تقلبی است. آنتی ویروس های تقلبی یا کرک شده می توانند امنیت شما را تا حد بسیار زیادی به خطر بیندازند. اغلب این نسخه ها خود دارای بدافزار ، تبلیغ افزار و گاهی باج افزار می باشند که در طی مدت ممکن است شما به یکی از آنها دچار شوید. دلیل اینکه یک هکر آنتی ویروس را کرک می کند ، سو استفاده از اطلاعات افرادی است که از آن نسخه کرک استفاده می کنند. هکرها می توانند کدهایی را به همراه نرم افزار آنتی ویروس وارد سیستم شما کنند و از آنها برای اهداف آینده خود استفاده نمایند.

مرتبط : ۷ نوع هکر که باید آنها را بشناسید

از معروفترین آنتی ویروس های کرک شده می توان به آنتی ویروس نود ۳۲ نام برد که تحت عنوان لایسنس نود ۳۲ ورژن ۱۱ ، یوزر پسورد نود ۳۲ ورژن ۱۱ ، آپدیت نود ۳۲ ، کد اکتیو نود ۳۲ ورژن ۱۰ و غیره ارائه می شود. فراموش نکنید که وقتی شما یک لایسنس اورجینال خریداری می کنید دیگر ورژن آنتی ویروس اهمیتی ندارد و آن لایسنس بر روی تمام ورژن هایی که خود کمپانی پشتیبانی می کند فعال می شود. همچنین شما می توانید با خرید آنتی ویروس اورجینال همیشه از آخرین ورژن آن نرم افزار استفاده کنید که مشخصا دارای قابلیت های به روزتری است.

پس فریب تبلیغات فروشندگان را نخورید و اگر می بینید که از چنین عناوینی مانند کد اکتیو نود ۳۲ ورژن ۱۰ یا غیره استفاده می کنند بدانید که یک جای کار مشکل دارد. همچنین اگر در جایی آنتی ویروس را با قیمت خیلی ارزان تر از سایت های معتبر ارائه دادند به آن شک کنید و بدانید که آن محصول قابل اعتماد نیست. برای مثال ممکن است قیمت آنتی ویروس نود ۳۲ یک کاربره در یک سایت ۱۴۵۰۰۰ تومان باشد و در سایت دیگری ۱۵۰۰۰۰ تومان. این اختلاف قیمت اغلب به خاطر تبدیل قیمت ارز می باشد. اما اگر همین محصول را در جایی با قیمت ۵۰۰۰۰ تومان دیدی بدانید که لایسنس تقلبی است و نباید آن را خریداری نمایید.

مرتبط : مطمئن ترین روش خرید آنتی ویروس نود ۳۲ – ESET NOD32 برای کاربران خانگی

 

نتیجه گیری

اگر می خواهید کامپیوتری امن داشته باشید و از دست هکرها، مهاجمان اینترنتی ، سارقین هویت و عکس های خصوصی در امان باشید حتما یک آنتی ویروس اورجینال و معتبر برروی سیستم خود نصب کنید. اگر به خرید آنتی ویروس اعتقادی ندارید از نسخه های رایگان ضد ویروس ها استفاده کنید و هرگز سراغ آنتی ویروس های کرک شده ، تقلبی و بسیار ارزان قیمت نباشید.

 

مرتبط : بهترین نرم افزار آنتی‌ ویروس آندروید در سال ۲۰۱۸

مرتبط : بهترین آنتی ویروس ۲۰۱۸ – مقایسه آزمایشگاه بین المللی



موافقین ۰ مخالفین ۰

تفاوت بین دارک نت ، دارک وب ، دیپ وب و سرفیس وب چیست

دارک وب ، دارک نت ، دیپ وب ، سرفیس وب ( وب سطحی ) : همه علاقه مندان به تکنولوژی با این واژه ها برخورد کرده اند و خیلی از آنها معنی واقعی آنها را نمی دانند. گاهی اوقات متخصصین هم در مورد این واژگان و معنی درست آنها دچار سردرگمی می شوند. امیدواریم که در این مقاله بتوانیم شفافیت لازم برای درک معانی دارک نت، دارک وب،دیپ وب و سرفیس وب را برای شما بوجود آوریم.

تفاوت بین هر کدام از این قسمت های مختلف شبکه جهانی وب

به طور کلی می توان گفت که هر کدام از این پدیده ها بخشی از World Wide Web  یا همان شبکه جهانی اینترنت هستند با این تفاوت که وب سایت های موجود در هر کدام حق دسترسی های متفاوتی دارند. در این تقسیم بندی دارک نت قسمت تاریک وب و سرفیس وب روشن ترین قسمت آن است.

آیا این واقعیت را می دانستید که تنها ۴% از اینترنت از طریق موتورهای جستجو مانند بینگ ، گوگل و یاهو قابل دسترسی است ؟ این یعنی ۹۶% از محتویات اینترنت تنها با ابزار و نرم افزارهای خاصی با پروتکل ها و جستجو گرهای متفاوتی قابلیت دسترسی دارند.

حالا می توانید که حدس بزنید که چه اتفاقاتی ممکن است در قسمت عظیم تاریک اینترنت رخ دهد، جایی که مجرمان ، هکرها ، آژانس های امنیتی و نظامی ، بازاهای سیاه مانند جاده ابریشم ، مواد مخدر و خیلی چیزهای دیگر وجود دارد.

مرتبط : ۷ نوع هکر که باید آنها را بشناسید

 

حالا شروع می کنیم به توضیح از تاریک ترین لایه وب به روشن ترین آن :

تفاوت بین دارک نت ، دارک وب ، دیپ وب و سرفیس وب

دارک نت و دارک وب :

دارک نت Darknet یک شبکه پوششی است : شبکه ای که برروی اینترنت یا به بیانی دیگر در بالای آن ساخته شده و طراحی آن براساس ناشناس ماندن صورت گرفته است. معنی آن این است که دارک نت برای مخفی کردن است. دو مدل از از مدلهای دارک نت عبارت است از شبکه های  Friend-to-Friend  و شبکه های خصوصی مانند Tor ، I2P ، Freener ، DN42 و غیره.

حالا شاید با خود بگویید که چرا ما دارک نت و دارک وب Dark Web را در یک قسمت تعریف می کنیم. در این خصوص باید گفت که در واقع هر دوی این پدیده ها به یکدیگر وابسته هستند. همانگونه که گفتیم دارک نت شبکه ای است که در بالای اینترنت ساخته شده است و دارک وب به وب سایت هایی گفته می شود که در دارک نت وجود دارند. دارک وب صفحاتی برروی سرورهایی هستند که بدون مجوزهای خاصی قابل دسترسی توسط موتورهای جستجوگر نیستند. فعالیت های غیر قانونی بزرگ سایبری در دارک وب رخ می دهند.

مرتبط : دارک وب چیست؟ آیا DARK WEB غیرقانونی است؟ چگونه از آن بازدید کنیم؟

 

چگونه می توان به دارک نت یا دارک وب دسترسی پیدا کرد ؟   

از آنجاییکه دسترسی به این قسمت از اینترنت برای موتورهای جستجوگر معمولی محدود شده است، برای ورود به آن نیاز به ابزار مخصوصی می باشد. مشهورترین و مورد استفاده ترین ابزارها برای ورود به قسمت تاریک تر اینترنت تور “Tor” می باشد. واژه TOR مخفف عبارت The Onion Router است که ترافیک را از طریق لایه های رمزگذاری شده به وب سایت های تاریک می رساند. دلیل اینکه این لایه ها رمزگذاری شده اند، ماهیت دارک نت یعنی ناشناس ماندن است.

شبکه TOR یا همان جستجوگر تور تمام داده ها از جمله مقصد را چندین بار رمزگذاری می کند و آن را از طریق مدار تصادفی رله Tor ارسال می کند. اتفاقی که در هنگام رمزنگاری و رمزگشایی اطلاعات توسط رله های Tor می افتد بسیار پیچیده است و برای همین است که TOR محبوبترین جستجوگر برای دسترسی به دارک وب است.

سایت های موجود برروی دارک وب گاهی از آنجا حذف می شوند و این ماهیت تاریک آنها را نشان می دهد. آنها می توانند یک روز کار کنند و کلاه برداری کنند و فردا هیچ ردی از آنها نباشد. اگر شما به دنبال خدمات خوب هستید از دارک وب فاصله بگیرید.

مرتبط : ۲۰ هکر کلاه سیاه که خطرناک ترین هکرهای معروف دنیا هستند

 

دیپ وب چیست :

حالا کمی پیش می رویم و در قسمت بالاتر از دارک وب با دیپ وب Deep Web آشنا می شویم. دیپ وب نیز مانند دارک وب در قسمت تاریک تر اینترنت قرار دارد. اطلاعات موجود در دیپ وب نیز به صورت مستقیم از طریق موتورهای جستجوی وب مانند گوگل و بینگ قابل دسترسی نیست.

همانگونه که گفتیم ۹۶% از محتویات آنلاین در دیپ وب و دارک نت هستند. دیپ وب شامل استفاده های بسیار معمول از وب مانند ایمیل ، بانکداری آنلاین و دیگر سرویس های پرداخت و خیلی چیزهای قانونی دیگر است. اعمال غیرقانونی بسیار کمی در دیپ وب رخ می دهد.

برخلاف دارک وب، برای دسترسی به دیپ وب نیاز به جستجوگری مانند TOR وجود ندارد. به جای آن لینک های دسترسی مستقیم وجود دارد. در این قسمت از اینترنت، سایت هایی وجود دارند که طراحی آنها به منظور غیرقابل دسترس بودن توسط موتورهای جستجو انجام شده است.

 

سرفیس وب چیست :

سرفیس وب Surface Web همچنین به نام وب قابل مشاهده ، لایت نت و یا وب فهرست شده نیز شناخته می شود. این قسمت از شبکه جهانی وب برای عموم قابل دسترسی است و توسط موتورهای جستجو گر استاندارد مانند گوگل شناسایی می شود. لایت نت نقطه مقابل دارک نت است و سایت های موجود برروی این قسمت، سایت های معمولی هستند که توسط تجارت ها و افراد مختلف که هویت مشخصی دارند ساخته شده اند.


منبع : 

تفاوت بین دارک نت ، دارک وب ، دیپ وب و سرفیس وب چیست

موافقین ۰ مخالفین ۰

کریو کنترل


امنیت شبکه خود در مقابل ویروس ها ، بدافزارها و فعالیت های مشکوک را می توانید با Kerio Control برقرار نمایید. کریو یکی از قدرتمندترین و در عین حال آسان ترین محصولات پیشرفته امنیتی و کنترلی در دنیا می باشد. محصول کریو کنترل تمام قابلیت های یک فایروال نسل بعدی را در یکجا گردآوری کرده است.
قابلیت های کریو کنترل عبارتند از : فایروال شبکه و روتر ، شناسایی و جلوگیری از نفوذ ، آنتی ویروس دروازه های ورودی Gateway ، فیلترینگ اپلیکیشن ها ، VPN و کنترل وب. این قابلیت های جامع و همچنین پیاده سازی قابل انعطاف این محصول باعث می شود که کریو کنترل گزینه ای عالی برای شرکت ها و سازمان ها باشد.

فایروال کریو کنترل


موافقین ۰ مخالفین ۰